donderdag 1 oktober 2015

YALfest 2016!


Jahaa! Op 24 april 2016 vindt YALfest (Young Adult Literatuur festival) plaats in Utrecht, georganiseerd door Blossom Books en Best of YA Books. Hoe leuk is dat?

Het festival begint om 11.00 uur en is tot 17.00 uur gevuld met geweldige workshops, boeken en - jawel - auteurs! Ja zeker, de uitgeverijen hebben een aantal auteurs bereid gevonden om naar Nederland te komen voor dit festival, waaronder Stephanie Perkins van de Anna and the French kiss 'serie', Tahereh Mafi van de Touching Juliette trilogie, Arwen Elys Dayton van Seeker, Becky Albertalli van Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld, Ransom Riggs van de De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine trilogie en Tom Ellen en Lucy Ivison van Lobsters. Dat is een mooi rijtje toch?

De eerste 150 kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 37,50, daarna wordt het € 42,50. Dat lijkt een heel bedrag, maar voor dat geld krijg je eten, drinken, een goodiebag mét een spiksplinternieuw boek (!!), een fotomoment met alle auteurs, gesigneerde bookplates en toegang tot een van de workshops. Een goede deal, vind je ook niet?

Ik heb mijn kaartje inmiddels al gekocht, jij kunt jouw toegangspas bestellen via deze link.

Meer informatie over het evenement kun je onder andere vinden via Facebook, Blossom Books, de website (beschikbaar vanaf volgende week) en Twitter.

Ik heb er zin in! Ga jij ook?

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten